Благодійна виставка малюнків сліпих дітей

2013-03-22 11:21:12
З 26 лютого по 26 березня 2013 у ТЦ Декор Донбас (м.Донецьк) проходить виставка малюнків сліпих дітей Харківського дитячого інтернату для сліпих дітей.

Ви коли-небудь бачили, як малюють сліпі діти, як вони живуть, як відчувають світ? Організатори виставки запрошують Вас доторкнутися до цього. На виставці будуть представлені картини всесвітньо відомого сліпого художника Дмитра Дідоренка. Ознайомившись з роботами, представленими на виставці, відвідувачі отримають можливість підняти впевненість і в своїх талантах і здібностях.

Мета виставки:

- Зібрати кошти (4,195.00 USD) для придбання брайлівського принтера Everest-D V4 компанії Index Braille для Харківської обласної спеціальної гімназії-інтернату для сліпих дітей ім. В. Г. Короленка. Принтер дозволить замінити застарілі підручники 50-30 річної давності (таких 90%), надрукувати нові, а також створювати додаткову літературу для самостійного вивчення поза рамками шкільної програми.
-Підвищити толерантність українського суспільства до людей з особливими потребами;
-Допомогти людям подивитися на життя «не очима, а серцем»;
-Допомогти усвідомити, що сліпі люди - це повноправні учасники життя суспільства, вони талановиті і можуть повноцінно проявити себе в світі, якщо створити для цього умови;
-Підвищити віру відвідувачів виставки в свої сили і здібності;

Формат проведення:

Виставка-продаж малюнків вихованців Харківської обласної спеціальної гімназії-інтернату для сліпих дітей ім. В. Г. Короленка, а також картин сліпого художника Дмитра Дідоренка, члена молодіжного об'єднання спілки художників України, члена міжнародної федерації художників при ЮНЕСКО, члена профспілки художників Москви, лауреата премії імені А. Куїнджі в галузі образотворчого мистецтва 1995, володаря медалі, диплома, статуетки "Ніка" міжнародного клубу рекордсменів.

Благотворительная выставка рисунков слепых детей Місце проведення: Декор Донбасс
Телефон: (067) 507-55-41, (044) 251-25-91
Дата і час: 26 лютого 2013, 11:00 - 26 березня 2013


Докладніше:
http://alldonetsk.com

Споріднені публікації, за тегами: Благодійність