укр рус

Ігри для комп'ютера

В розділі представлені ігри для комп'ютера , а також для ігрових консолей і приставок. Комп'ютерні ігри в цьому списку мають різне призначення  і цільову аудиторію. Тут присутні ігри як для розваги, так і розвиваючі ігри.

Наприклад, розвиваючими можуть бути комп'ютерні ігри для маленьких дітей, що вчать літери і цифри, отримують знання про навколишній світ, розвивають свою концентрацію і увагу, логічне мислення. У процесі гри навчання не здається нудним, воно робиться веселим і захоплюючим. Навіть абетку запам'ятати легше, якщо це відбувається під час гри!

Звичайно, ігри - це не тільки навчання. Комп'ютерні ігри за мотивами улюблених мультфільмів затягують у вир пригод із знайомими мультиплікаційними героями і персонажами.

Але це також не все.  Дія комп'ютерних ігор розгортається у джунглях і пустелях, у старовинних містах і  у  господарствах працьовитих фермерів,  на гоночних треках і  на полях військових баталій, у глибинах космосу і у казкових країнах з чаклунами і драконами.
Інші товари розділу (всього - 3):
Сортувати товари за: За назвою За ціною
Ціна: 27 грн
інтернет-магазин: yakaboo
Рев моторов, пыль из-под колес и безумная куропатка за рулем мощного карта! Мир сошел с ума? Нет, все гораздо круче: старые...
Переглянути весь список товарів розділу " Ігри для компютера ", включно з тими іграми, що не присутні у виділених підкатегоріях, можна за посиланням вище.

Пам'ятайте, ігри для комп'ютера потребують почуття міри. Не слід зловживати комп'ютерними іграми і проводити за ними забагато часу.