укр рус

Виставка робіт переможців художнього конкурсу «Щасливі діти українські – на коні!»

2014-01-09 21:11:48
Музей книги і друкарства України запрошує на відкриття виставки робіт переможців Всеукраїнського благодійного художнього конкурсу «Щасливі діти українські – на коні!»

Дата і час події:
12 січня 2014 року о 14.00
Місце події:
Музей книги та друкарства України ( м.Київ, вул. Лаврська, 9)

Всеукраїнський художній благодійний конкурс «Щасливі діти українські – на коні!» (скорочено – «Щасливі діти» ), який у 2013/2014 році проводиться в Україні вперше, заснований іпотерапевтичним центром «Спіріт» та Асоціацією іпотерапевтів України разом з Національною академією мистецтв. Свій внесок у проведення конкурсу здійснив також і Музей книги та друкарства України. У перший же рік проведення конкурсу в ньому взяли участь майже 2000 дітей з усіх куточків України, серед яких є вихованці понад трьох десятків мистецьких навчальних закладів, студій та гуртків).
Близько сотні найкращих творів переможців першого туру конкурсу буде представлено в Музеї книги та друкарства України упродовж місяця.

Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до творчого росту та презентації їхніх робіт широкому загалу. Важливим чинником є також популяризація турботи про здоров’я та щастя дітей, виховання  в них благодійної свідомості та милосердя. Організатори виставки акцентують шляхетний образ української тотемної тварини – коня.

На відкритті виставки, що відбудеться 12 січня 2014 року, переможці конкурсу проведуть майстер-клас для початківців.

Мультимедійні технології забезпечать віртуальну екскурсію до Іпотерапевтичного центру «Спіріт» (відвідувачі матимуть змогу побачити елементи реабілітаційного заняття на конях) та перегляд більшості робіт учасників конкурсу, котрі не потрапили на виставку.

Докладнішу інформацію можна знайти на сайті Музею книги і друкарства України

Споріднені публікації, за тегами: Благодійність Конкурси Виставка







Інформація
Найкращі продажі